Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsrapport div 3‏ ponnyhoppning

25 APR 2016 10:01
Nu har vårt ponnylag i division 3 hoppning vart ute på omgång 1 & 2 och tävlat.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:22

Det startade den 19 Mars hos Styringe Stall, kvällen innan fick vi ett tråkigt besked från vår inlånade ryttare Ella Segermalm från FORF att hennes ponny vart halt. Vi blev därmed bara 3 ryttare första omgången men vi kämpade på. I laget denna omgången red Isabelle Borrud på Jetstream, Lee Adolfsson på Ballinaclough Spotty & Alice Oscarsson på Smedhults Connecticut som är ännu en inlånad ryttare från Falkenbergortens Ryttarförening. Lagledare i år är Emeline Adolfsson.
Vi slutade på en 15e plats för dagen och film från tävlingsdagen går att se nedan, fina stilpoäng gör lagledaren stolt.


Omgång 2 gick av stapeln den 9 April hos Hermanstorps kör & ridklubb. I förklassen som var en LD red 2 av lagmedlemmarna Johlina & Alice felfritt, även vår reserv Ella red felfritt. I laget denna gång red Isabell Borrud/Jetstream, Johlina Johansson/Sportlight, Lee Adolfsson/Ballinaclough Spotty & Alice Oskarsson/Smedhults Connecticut. Det gick otroligt bra för för 3 första ryttarna med 0 fel på hinder samt 1 tidsfel. När Alice gick in satte hon nollan och vi slutade då på 0 fel och i i kombination med våra stilpoäng hamnade vi på placering, en femte plats! Alice & "Conny" fick även en fin 7 placering individuellt i stilhoppningen! 

I efterklassen LC red Ella & Nexis Adelain en fin dubbelnolla. Lee & Isabelle fick kämpa på lite mer men vad gör det efter en så bra tävlingsdag i övrigt?!
20160319_103327

Inför sista omgången ligger vi numera på en 10e placering med våra 20 poäng, kom och heja på i Kungsbacka den 30 April! Mvh Emeline
Skribent: Viveka Sturesson
Epost: This is a mailto link

TKRK sponsras av:


Sponsorer Elitlaget.001

 

 

 

 

 

 apelviken logga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carlsberg_Sverige_RBG

 

 

 

Södra+log..

 

 

 

Logga Bois

 

 

Konsum_logo

 

 

 

 Rognes_logo

Postadress:
Tvååkers Kör och RK - Ridsport
Erica Anderzén Domingues, Storegårdsvägen 8 B
43278 Tvååker

Kontakt:
Tel: 0739309334
E-post: This is a mailto link

Se all info